Als je de keuze maakt om als webcam model aan de slag te gaan dan zijn er zeer mooie verdiensten te behalen. Toch blijft het feit dat je alleen verdient als je online bent. Je moet immers live te zien zijn om geld te verdienen. Het spreekt voor zich dat je niet uren achter elkaar online kunt zijn. Daarbij zal je ook wel eens een vrije dag of op vakantie willen. De verdiensten staan dan meteen op nul. Er zijn manieren om ook geld te verdienen als je niet online bent. Deze werkzaamheden kunnen er zelfs voor zorgen dat je meer gaat verdienen als je weer online komt.

Het genereren van extra inkomsten

Veel webcam websites bieden niet alleen de mogelijkheid om live te webcammen. Er zijn ook mogelijkheden om geld te verdienen als je offline bent. Een goede manier is om foto’s of video’s te verkopen. Daarnaast is het ook mogelijk om e-mails of sms berichten te beantwoorden. Dit zijn perfecte manieren om in contact te blijven met de bezoekers van jouw chatroom. Doordat je de bezoekers de mogelijkheid geeft om altijd jouw foto of video te zien zal het verlangen ook blijven. Ben je weer online dan is de kans groot dat de bezoekers terugkomen om het verlangen te vervullen. Het is dan ook zeer aan te raden om van deze extra mogelijkheden gebruik te maken.

Online geld verdienen tijdens vakantie of vrije dagen.

Het verkopen van foto’s

Wil je foto’s van jezelf verkopen dan zijn er meerdere albums aan te maken. Jij bepaalt zelf hoeveel je voor een album vraagt en hoeveel foto’s er in een album komen te staan. Het is ook mogelijk om albums gratis te maken. Ons advies is om regelmatig nieuwe albums toe te voegen. Dit geeft bezoekers van de webcam website een reden om jouw profiel te blijven bezoeken. Dit zal je ook weer merken als je online gaat.

Een goed startpunt is het maken van een gratis fotoalbum. Hier verdien je in eerste instantie niets aan maar dit zal later vruchten af gaan werpen. In het gratis album plaats je verleidelijke foto’s waar net niets te zien is. De foto’s zou je in hoge resolutie kunnen maken. Het geeft de bezoekers dan zelfs de mogelijkheid om deze als achtergrond op het bureaublad te gebruiken van de computer. Ook al zijn het gratis foto’s zorg wel dat ze van goede kwaliteit zijn. Juist de gratis foto’s zullen de bezoekers triggeren om ook betaalde foto’s aan te schaffen of een privéshow van jou aan te klikken.

Naast de gratis foto’s maak je ook betaalde albums. Dit kunnen albums zijn waar je topless of naakt te zien bent. Maak je daarnaast ook albums waar je ook seksuele handelingen uitvoert dan kun je daar weer een hoger bedrag voor vragen. Des te verder je gaat des te hoger het bedrag is wat je kunt vragen.

Meer geld verdienen online door verkopen van foto's of filmpjes.

Video’s verkopen

Naast foto’s kun je ook video’s verkopen. Het principe is hetzelfde. Het is mogelijk om gratis video’s aan te bieden en het is ook mogelijk om betaalde video’s te verkopen. Ook bij de video’s is het aan te raden om eerst voor een gratis video te kiezen. In deze video zou je bijvoorbeeld sexy gekleed een sensuele dans kunnen laten zien. Dit zal de bezoekers triggeren ook de andere video’s aan te schaffen. Hierbij geldt dan ook weer dat des te verder je gaat des te hoger de prijs van de video wordt. De bezoekers zullen bij de video’s nog een beter beeld krijgen van hoe spannend het cammen met jou kan zijn. Dit zal dan ook voor veel meer bezoekers in jouw chatroom zorgen.

Aangezien je al een webcam bezit zou je deze ook kunnen gebruiken om goede video’s te maken. Ook kun je de camera van je smartphone kunnen gebruiken. Dit geldt natuurlijk ook voor de foto’s. Kwaliteit is belangrijk en zorg dan ook dat je aandacht aan zowel de foto’s en video’s besteedt. Plaats niet zomaar een clip van twintig seconden online. Als er een slechte video te zien is dan zal het verlangen om jou live te zien ook minder zijn. Dit is ook meteen het enige nadeel wat aan het verkopen van foto’s of video’s zit. Goede kwaliteit zal voor meer bezoekers en inkomsten zorgen. Is de kwaliteit slecht dan kan dit ook voor minder bezoekers zorgen.

Het beantwoorden van mails of sms berichten

Sms berichten beantwoorden om online geld te verdienen.

Als je offline bent dan wil het niet zeggen dat je helemaal geen tijd over hebt om dingen te doen. Een mailtje oif een sms’je is zo verzonden. De webcam websites bieden de bezoekers ook de mogelijkheid om contact met jou te houden als je offline bent. Ze kunnen dan voor een bepaald bedrag een mail sturen of een sms sturen. Jij krijgt uiteraard een gedeelte van deze inkomsten. Het verzenden van de berichten of de sms’jes is voor jou gratis. Verzend je de sms’jes via je mobiele telefoon dan zijn er natuurlijk wel de reguliere kosten die het verzenden van een sms bij jouw provider met zich meebrengt.

Dit is ook weer een manier om extra inkomsten te genereren als je online bent. Wanneer je een goed contact opbouwt met de persoon waar je mee mailt of sms’t dan zal die jou ook graag weer in het echt willen zien. De kans op een privéshow is dan weer groter. In de berichten die je uitwisselt zou je ook kunnen wijzen op het feit dat je foto’s en video’s verkoopt. Op die manier kun je nog meer inkomsten behalen.

Zorg dat het gesprek blijft lopen

Belangrijk tijdens het uitwisselen van berichten is dat het gesprek blijft lopen. Vraagt een bezoeker hoe jouw dag was antwoord dan niet alleen met ‘Goed’. Zorg dat er een gesprek komt. Net als bij het webcammen is het belangrijk dat jij je fantasie gebruikt. Als je de hele dag al in huis aan het werk bent geweest is dat niet echt spannend om over te praten. Gebruik je fantasie om een prikkelend gesprek te creëren. De bezoekers van jouw chatroom herkennen jou als een sexy vrouw of man die het fijn vindt om spannende en opwindende dingen te doen.

Als iemand vraagt hoe je dag was zou je kunnen antwoorden dat je opgewonden wakker werd en het heerlijk vindt om contact te hebben met hem of haar om jouw fantasieën te bespreken. Op deze manier zal er een lang gesprek plaatsvinden. Van één mail of sms bericht zal je niet rijk worden. Ontwikkelt zich een lang gesprek met meerdere bezoekers dan zijn dit erg leuke inkomsten die je naast het webcammen verdient.

Om het gesprek gaande te houden is het verstandig om ook vragen aan de ander te stellen. Dit zorgt voor een lopend gesprek. Vraagt een bezoeker naar een fantasie dan leg je die aan hem of haar uit. Aan het einde van het bericht stel je de vraag of het een fantasie is die hem of haar aanspreekt. Je kunt natuurlijk ook vragen naar de fantasieën van de ander en daar op doorgaan.

Wanneer je contact hebt met de bezoekers en berichten uitwisselt dan kun je ook makkelijk een melding maken als je online gaat. Je schrijft een standaard berichtje dat je online bent en dat je het wel erg leuk zal vinden als er een bezoekje gebracht wordt. Heb je al een fantasie besproken dan kun je aangeven dat je die graag live met hem of haar verder wilt bespreken. Het zijn allemaal manieren om snel extra bezoekers in jouw chatroom te krijgen. Deze bezoekers zullen dan ook nog eens eerder de keuze maken om privé met je te gaan. Ze weten immers wat ze kunnen verwachten.

Gezellig kletsen om online geld te verdienen.

Kwaliteit gaat boven kwantiteit

Of het nu gaat om het verkopen van foto’s of video’s of om het beantwoorden van berichten, kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. Besteed je aandacht aan deze activiteiten dan zal je zien dat jouw inkomsten behoorlijk verhoogd worden. Er zijn zelfs modellen die kiezen voor een professionele fotograaf om de foto’s te maken. Dit kost geld maar naar alle waarschijnlijkheid zal je dit weer terug gaan verdienen. De foto’s zien er dan professioneel uit en kun je naast de fotoalbums ook voor promotiedoeleinden gebruiken. Je zal zien dat de professionele foto’s veel vaker gekocht worden.

Bij de berichten is het belangrijk om interesse te tonen. In veel gevallen zal het over seksuele fantasieën gaan. Dit zijn gesprekken die je in jouw chatroom wel gewend bent. Laat je fantasie spreken en betrek de bezoeker bij het gesprek. Vraag hem wat hij of zij bij jou wil doen en ga daar verder op in. De seksuele fantasieën van de bezoeker, daar zal hij of zij graag over willen praten. Toon echt interesse en speel alsof het een fantasie is die jij ook graag zou willen uitvoeren. Dit zal het verlangen naar jou in de chatroom alleen maar groter maken.

Hoor je een tijdje niets meer van een persoon schroom dan niet om zelf nog eens een berichtje te sturen. Hier kun je dan inzetten dat je die persoon mist of dat je het leuk vindt om verder te praten. Veel bezoekers zullen proberen op een andere manier met je verder te praten. Ze willen dan graag je privé e-mailadres of telefoonnummer om te sms’en of Whatsappen. Het spreekt voor zich dat je hier niet op in moet gaan. Uiteraard kun je wel gewoon antwoorden en aangeven dat je eens een stalker hebt gehad en daarom voorzichtig bent met je privégegevens.

Geld verdienen als je slaapt

Het is met de bovenstaande manieren zelfs mogelijk om geld te verdienen als je slaapt. Vooral als je niet alleen geregistreerd bent bij Nederlandse webcam websites. Sta je ook op enkele Amerikaanse websites dan zullen de bezoekers vooral online zijn als het hier nacht is. Om toch jou te kunnen zien kunnen ze dan foto’s of video’s aanschaffen. Voor deze gasten kan het handig zijn om af en toe eens laat in de avond online te zijn. Dit zorgt voor een grotere fanbase en dus meer mannen die voor inkomsten zorgen. Het is toch een heerlijk gevoel dat je wakker wordt en dat je dan ziet dat je slapend geld hebt verdient?

Slapende vrouw die online geld verdient met internet.

Webcam model zijn is meer dan alleen live shows geven

Je merkt nu wel dat het zijn van webcam model betekent dat je niet alleen shows geeft. Zoals we in het begin van dit artikel al aangaven kun je hier leuke verdiensten mee behalen. Als je net een beetje extra doet dan zijn deze inkomsten flink te verhogen. Mocht je niet precies weten hoe het werkt dan kun je ook altijd een bezoekersaccount op de webcam website aanmaken. Je hebt dan de mogelijkheid om bij andere chatrooms te kijken. Ook kun je dan zien welke foto’s en video’s er door de andere modellen worden aangeboden. Op deze manier kun je goede ideeën krijgen. Het laat je bijvoorbeeld zien welke onderwerpen voor fotoalbums er mogelijk zijn.

Natuurlijk zijn al deze ideeën leuk maar het is dan wel belangrijk dat je regelmatig online bent. Het is leuk voor de bezoekers dat ze je op meerdere manieren kunnen zien of spreken. Toch is het live een gesprek voeren als je in beeld te zien bent het leukste. Bij vele webcam websites heb je ook de mogelijkheid een agenda in te vullen. Dit is dan ook een aanrader.

De bezoekers van de webcam website kunnen dan meteen zien wanneer je weer online bent. Voor een webcam model is het belangrijk om vaste bezoekers te hebben. Dit zijn terugkerende inkomsten die flink op kunnen lopen. Op een bepaald moment zal je ook merken dat je een groot deel van je klanten ook echt leert kennen. Natuurlijk zal je het zakelijk willen houden maar het is wel fijn om met mensen te praten die al eerder in je chatroom zijn geweest. Je weet dan ook de voorkeuren en fantasieën van deze bezoekers. Deze kun je gebruiken om een privéshow voor te stellen. Verleiding is het sleutelwoord. Weet jij de bezoeker te verleiden dan zal je een leuk salaris aan het webcammen en de overige mogelijkheden overhouden.

Start meteen met geld verdienen!

Schrijf je gratis in en verdien geld met je webcam, telefoon en of het beantwoorden van berichten. 

Veilig en vertrouwd sinds 2003!